Nieuws

28 maart 2017

Sport en cultuur voor kinderen Midden-Delfland

Op 27 maart heeft wethouder De Goede van gemeente Midden-Delfland op OBS Het Galjoen in Den Hoorn boekjes Sport & Cultuur uitgereikt.

 


Sport en cultuur voor kinderen Midden-Delfland

Alle basisschoolleerlingen in Midden-Delfland ontvangen dit boekje.

 

Meer dan 30 organisaties op het gebied van sport, cultuur of scouting bieden gratis proeflessen of kennismakingscursussen aan. Voor de kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met sportieve of culturele activiteiten die door de organisaties in gemeente Midden-Delfland worden aangeboden. Wethouder Annemiek de Goede: "We stimuleren kinderen om meer, actiever en veelzijdiger te gaan sporten en bewegen. We wakkeren hun interesse voor cultuur aan. En we hopen dat hiermee de verenigingen meer nieuwe leden krijgen".

 

2017 is het derde jaar dat het sport- en cultuurboekje wordt uitgereikt aan kinderen van groep 1 t/m 8. En het blijft een groot succes. Het aantal deelnemende kinderen is ieder jaar groter. Kinderen kunnen via het boekje een keuze maken voor bijvoorbeeld sport- of muzieklessen. Inschrijven voor de activiteiten kan via een speciale website: www.actiefmidden-delfland.nl .